COMMON SENSES MFLIX ACADEMY

"Dé impactversneller voor organisatieontwikkeling en groei"

Laat jouw medewerkers merken dat de organisatie echt in beweging is. Zichtbaar, hoorbaar én voelbaar! Common Senses Mflix Academy; alles wat jij nodig hebt om jouw medewerkers te onboarden en samen te groeien naar betere prestaties en organisatie.

Common Senses Mflix Academy is het resultaat van 25 jaar expertise van organisatieontwikkelspecialisten. Mensgerichte organisatie-ontwikkelaars met expertise op het gebied van: strategie, team, cultuur- en leiderschapsontwikkeling en communicatie.

Met Common Senses Mflix Academy krijg jij en jouw medewerkers 24/7 toegang tot educatieve en high-end gefilmde video content in combinatie met leeropdrachten. Deze zogenoemde building blocks zijn verrijkt met beeldmateriaal van bekende en onbekende inspirators, livestreams en podcasts. Leren en ontwikkelen is nog nooit zo leuk geweest!

ERVAAR HET VERSNELLINGSEFFECT VAN ONLINE LEREN IN COMBINATIE MET JOUW PRAKTIJK!

Thema's prestatie, transformatie en groei:

  • Teamontwikkeling
  • Van kernwaarden naar gedragscompas
  • Geweldloze communicatie
  • Bouwen aan vertrouwen
  • Leidinggeven aan jezelf
  • Leidinggeven aan de ander
  • Ambitiebepaling en realisatie
  • Situationeel leidinggeven en ontvangen
  • En nog veel meer...

Inspirerende building blocks

Met de Common Senses Mflix Academy houden we jou als kijker geboeid en zetten je áán. Zo sluiten we elk building block af met inspiratie in de vorm van een gedicht, rap, song of toffe video. Met een heldere instructievideo word je aan de hand genomen om het geleerde te vertalen naar je eigen wereld zodat je er direct mee aan de slag kunt.

Werken aan jouw medewerker tevredenheid

Zorg voor een inspirerende omgeving waarbij de intrinsieke motivatie van jouw medewerkers wordt aangeboord. Met de inspirerende building blocks kun je jouw cultuur en DNA bespreekbaar maken en met elkaar op zoek gaan je eigen identiteit als organisatie of team.

Schakel snel naar de volgende versnelling

Common Senses Mflix Academy is zo ingericht dat HR professionals en leidinggevenden op elk gewenst moment kunnen leren en ontwikkelen. De building blocks zijn laagdrempelig en hebben een logische samenhang. Zo worden de interventies voor HR en leidinggevenden kinderspel.

25 jaar expertise

Common Senses heeft voor de Common Senses Mflix Academy een exclusief partnerschap met Mfactor. Mfactor is een organisatie met mensgerichte organisatieontwikkelaars met meer dan 25 jaar expertise op het gebied van: strategie, team, cultuur- en leiderschapsontwikkeling en communicatie.

De Common Senses Mflix Academy is powered by Mfactor