Wij zijn Common Senses

Commonsenses1

We zijn een bevlogen en deskundig team, dat elkaar perfect aanvult bij het oplossen van uitdagingen. We brengen nieuwe energie en mogelijkheden en vooral het juiste gesprek met de juiste mensen over de essentie. Hiermee creëren we dé beweging; “Alleen ga je sneller, samen kom je verder.”

Contact: info@commonsenses.nl of 06 542 68 265

Peter Oostrom

Peter1

Ik ben een stevige, inspirerende leider met aandacht voor de mens. Er altijd op gericht dat iedereen zich in zijn/haar rol ontwikkelt, waarbij ik het overzicht behoud en het geheel regisseer. Dat doe ik als resultaatgerichte bruggenbouwer, netwerker en verbinder. Strategisch met implementatiekracht op tactisch en operationeel vlak en de verbinding tussen deze werelden. Volledig integraal: beleid, proces, governance, IT en informatievoorziening.

Er is altijd meer mogelijk dan wordt ervaren. Dát mensen doen inzien, is waar ik blij van word!

Contact: peter@commonsenses.nl of 06 506 12 801

Freddi Bouwman

20210129_145206

Ik ben te typeren als een betrokken, gedreven en creatieve verander- en implementatiemanager. Ik ben iemand die hard werkt, zeer flexibel is, met passie en met veel zelfdiscipline. Wat over mij wordt gezegd is dat ik een echte verbinder ben die het beste uit de ander wil halen. Ik overzie snel het totale plaatje en weet de betrokkenen te enthousiasmeren voor de oplossingsrichting.

Ik ben soms confronterend en altijd gericht op de ontwikkeling van de professional en de persoon achter de professional. Die groei is voor mij het succes!

Contact: freddi@commonsenses.nl of 06 542 68 265

Kom met ons in beweging!

naamloos

Herken jij je in Common Senses, waar we voor staan en waar we voor willen gaan? Dan willen we graag met jou in gesprek om te ontdekken wat wij jou kunnen bieden en of we met elkaar de beweging kunnen gaan maken.

Contact: info@commonsenses.nl of 06 542 68 265

Wij gaan graag met u aan tafel!

Ervaart u problemen of heeft u uitdagingen waar u aanvullende expertise voor nodig heeft? Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig bij de verbetering van het functioneren van uw team of dienst, of bij het (her)definiëren van uw beleid,  de inrichting van uw organisatie, governance en informatievoorziening, nieuwe innovaties? Wilt u tijdelijk een (crisis-)lijnmanagement functie opvullen, wilt u een project of programma uit laten voeren of heeft u extra capaciteit nodig voor verandertrajecten? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in een gesprek om met elkaar te verkennen wat wij voor u kunnen betekenen.
.