Werken onder architectuur, Johan Theunissen, Lead Enterprise Architect Directeur Services

Ernest van Wijk, Directeur Services ROC de Leijgraaf
februari 12, 2021
Professionaliseringstraject OSZ (Onderwijs- en Studentzaken)
december 5, 2022

WERKEN ONDER ARCHITECTUUR

Fontys heeft de ambitie om ‘Onder architectuur’ te werken. In dit kader heeft Freddi bij Fontys een professioneel en gemotiveerd architectuurteam ingericht, gepositioneerd en werkwijze en processen geoptimaliseerd. Dit team is in staat om deze ambitie te realiseren en is gemotiveerd daarbij continu zichzelf uit te dagen om op een steeds hoger volwassenheidsniveau te acteren en presteren. In deze beweging heeft Freddi zeer nauw samengewerkt met Johan Theunissen.

In het afgelopen jaar heb ik Freddi leren kennen als een bevlogen collega, die altijd “aan” staat. Met een bijna grenzeloze energie zet hij mensen in beweging, zonder daarbij belangrijke teamverbanden uit het oog te verliezen. Deze energie kan wel eens als een wervelwind worden ervaren en niet iedereen gaat daar even gemakkelijk mee om. Persoonlijk vind ik deze energie erg prettig, omdat zaken in beweging komen en het mij de ruimte geeft om meer inhoudelijk te werken aan producten en resultaten.

Een andere eigenschap die ik zeer waardeer is dat Freddi zich heel snel inhoudelijke materie kan eigen maken, wat bijdraagt aan zijn geloofwaardigheid en draagvlak creëert voor zijn stappen voorwaarts. Daarnaast is Freddi erg prettig in de omgang. Hij kan zich kwetsbaar opstellen en heeft ook aandacht voor de persoonlijke kant van de mens. Ook is er zo nu en dan ruimte voor humor en een grap.

Kortom; Freddi is een waardevolle aanvulling op ieder team, dat mooie stappen voorwaarts wil maken in de huidige turbulente, met name digitale, wereld.

Johan Theunissen, Lead Enterprise Architect