Peter1

Peter Oostrom

Charismatisch, Bevlogen, Daadkrachtig

Peter is een stevige, inspirerende leider met aandacht voor de mens. Hij is erop gericht dat iedereen zich in zijn/haar rol ontwikkelt, waarbij hij het overzicht behoudt. Peter is een resultaatgerichte bruggenbouwer, netwerker en verbinder. Strategisch met implementatiekracht op tactisch en operationeel vlak en de verbinding tussen deze werelden.

Freddi1

Freddi Bouwman

Creatief, Verbinder, Onafhankelijk

Freddi is een betrokken, gedreven en creatieve verander- en implementatiemanager. Hij is te typeren als iemand die hard werkt, zeer flexibel is, met passie en met veel zelfdiscipline. Freddi is een echte verbinder die het beste uit de ander wil halen. Hij overziet snel het totale plaatje en weet de betrokkenen te enthousiasmeren voor de oplossingsrichting.

naamloos

Onze nieuwe collega

Actief, Gepassioneerd, Nuchter

Herken jij je in Common Senses, waar we voor staan en waar we voor willen gaan? Dan willen we graag met jou in gesprek om te ontdekken wat wij jou kunnen bieden en of we met elkaar de beweging kunnen gaan maken.

info@commonsenses.nl
06 542 68 265

Wij gaan graag met u in gesprek!

Ervaart u problemen of heeft u uitdagingen waar u aanvullende expertise voor nodig heeft? Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig bij de verbetering van het functioneren van uw team of dienst, of bij het (her)definiëren van uw beleid,  de inrichting van uw organisatie, governance en informatievoorziening, nieuwe innovaties? Wilt u tijdelijk een (crisis-)lijnmanagement functie opvullen, wilt u een project of programma uit laten voeren of heeft u extra capaciteit nodig voor verandertrajecten? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in een gesprek om met elkaar te verkennen wat wij voor u kunnen betekenen.

Dé Partners

Waarmee wij graag samenwerken aan oplossingen voor onze klanten.

Hét onderwijsplatform

Waar wij onze inspiratie voor innovatie vandaan halen.